Ongeval met letsel aan de Jeltingalaan in Buitenpost

2022-03-18 03:00:52 By : Ms. sabrina Liu

Vrijdagmiddag net na het middaguur ontstond een ongeval met letsel aan de Jeltingalaan in Buitenpost.

Omstreeks twintig over twaalf raakte iemand gewond in een tuin van een woonerf. Zowel twee ambulances en de brandweer werden met spoed naar de Jeltingalaan gestuurd.

De brandweerlieden dekte de situatie af met schermen voor de omwonende. Het slachtoffer bleek gewond te zijn geraakt met een haakse slijper die vast kwam te zitten in het lichaam.

Ambulancepersoneel heeft het slachtoffer ter plaatse gestabiliseerd en vervolgens met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

De partij Opsterlands Belang heeft in de gemeente Opsterland ruim 24 procent van de stemmen gekregen, goed voor vijf zetels in de raad. De FNP werd tweede met 15,56 procent,..

Net als bij andere mantelzorgers, ligt ook bij mantelzorgers van naasten met MS voortdurend het gevaar van overbelasting op de loer. Het is dus belangrijk dat mantelzorgers ..

De gemeente Opsterland is voor de hulp aan vluchtelingen uit Oekraïne dringend op zoek naar tolken. Spreekt u Oekraïens, Pools of Russisch en wilt u helpen als tolk voor de ..

Het CDA kreeg van de kiezers in Dantumadiel een ruime voorsprong op de overige partijen, met 1941 stemmen, goed voor vier zetels. Daarna volgen drie partijen die drie zetels..

Perfect Look Clinics is vernieuwd.

De FNP en S!N zijn de grote winnaars van de gemeenteraadsverkiezingen in Noardeast-Fryslân. Volgens de voorlopige verkiezingsuitslag heeft de FNP 4636 stemmen gehaald en S!N 4309

Het CDA is opnieuw de grootste partij in de gemeenteraad van Achtkarspelen. Dit ondanks het verlies van bijna 500 stemmen in vergelijking met vier jaar geleden

De FNP heeft de meeste stemmen gekregen bij de gemeenteraadsverkiezing in Tytsjerksteradiel. Het CDA werd tweede, BVNL onder leiding van oud-VVD-raadslid Nynke Koopmans verr..

Het CDA is in Smallingerland de grootste partij geworden in de gemeenteraad. De nieuwe lijsttrekker Tjebbe van der Meer kreeg felicitaties en een bos bloemen van ELP-leider ..

Vanaf 16 maart tot en met 14 april doen 19 klassen van 13 basisscholen in de gemeenten Achtkarspelen en Tytsjerksteradiel mee het project Fit@school Dag Challenge. Met dit p..

Het zeearendpaar in de Alde Feanen heeft het eerste ei van dit seizoen gelegd. Dat werd voor het eerst ontdekt met de webcam op maandag 14 maart om 16:15 uur

Er heerst krapte op de Friese arbeidsmarkt. De vraag naar personeel overtreft het aanbod, maart 2022

De stichting Promotie Dokkum presenteerde zichzelf maandagavond 14 maart in de Posthoorn in Dokkum. Deze stichting is een vervolg op het voormalige platform Marketing Dokkum.

WESTEREEN/BURGUM – De voorlopige verkiezingsuitslagen voor de gemeenteraden van Achtkarspelen, Tytsjerksteradiel, Dantumadiel en Noardeast-Fryslân worden woensdagavond 16 maa..

De nieuwe gemeenteraad van Achtkarspelen - u kunt er woensdag 16 maart nog voor naar de stembus tot 21. 00 uur - krijgt donderdag 21 april het plan ‘Knarrenhof’ in Surhuister..

De eerste vluchtelingen uit Oekraïne die in de gemeente Noardeast-Fryslân worden opgevangen, kunnen vanaf vrijdag 18 maart naar een voormalig woonzorg-complex aan de Omloop i..

Smallingerland heeft er weer een doctor bij

OS De Romte in Tytsjerk in actie voor Oekraïne

Felle brand aan de Verbindingsweg in Ureterp

Frieterie Burgum stunt tijdens de gemeenteraadsverkiezingen

Debat geen antwoord op: Smallingerland bestuurbaar?

Schade van de grote brand de Verbindingsweg in Ureterp is immens

Felle brand aan de Verbindingsweg in Ureterp

Ongeval met letsel aan de Jeltingalaan in Buitenpost

Verkeersongeval op de Torenstraat in Drachten

© Copyright Actief Media Het is niet toegestaan teksten, foto’s of enig onderdeel van deze website over te nemen of te verspreiden zonder uitdrukkelijke toestemming van de uitgever. Gemaakt met behulp van