Vanavond op tv: nieuw seizoen Dream School, klussen in Noordwijk in Chateau Meiland

2022-03-18 02:56:36 By : Mr. YIQIANG XU

Download de app nu gratis in:

Download on the App Store

Get it on Google Play

Hoewel de meeste nieuwe en terugkerende programma's inmiddels geïntroduceerd zijn, staat ons vanavond nog iets te wachten: het nieuwe seizoen van Dream School. Verder onder meer een nieuwe aflevering van Chateau Meiland. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor maandag 13 september.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

De hele familie Meiland woont inmiddels weer in Noordwijk, maar Martien en Erica zitten nog wel tussen de verhuisdozen in hun moderne villa. Gelukkig hoeft er nauwelijks verbouwd te worden en de kleine klusjes doen ze wel zelf, zoals te zien is in deze aflevering van Chateau Meiland. Dus gaat Erica met de haakse slijper de klassieke tuinornamenten te lijf: de trap naar de voordeur wordt chateauwaardig.

Maxime Meiland klaar met kritiek: "Jongens jullie hebben geen idee" (video) Bekijk deze video » Zien: Martien Meiland boos om spuitende waterpistool: "Doe niet zo vervelend!" Bekijk deze video »

Op Spike is vanavond de buitengewoon vermakelijke misdaadfilm Catch Me If You Can, geregisseerd door Steven Spielberg, te zien. In deze film volgen we het buitengewone, maar waargebeurde verhaal van de briljante meesteroplichter Frank W. Abagnale, jr. Hij weet met zijn gladde praatjes iedereen voor zich te winnen, maar wordt ondertussen opgejaagd door FBI-agent Carl Hanratty.

Trailer Catch Me If You Can Bekijk deze trailer »

Vanavond start een nieuw seizoen van het programma Dream School, waarin bokslegende Lucia Rijker weer een groep nieuwe jongeren ontvangt. Dit keer verblijven tien jongeren die om uiteenlopende redenen zijn vastgelopen in het reguliere onderwijs en nu zonder startkwalificatie thuis zitten, twee weken lang intern op een locatie in de Brabantse natuur. De plek is nieuw, het feit dat deze als 'moeilijk' te boek staande jongeren dit jaar blijven slapen ook.

Dream School: bekijk het emotionele afscheid van de leerlingen Bekijk deze video » Zien: Hugo Kennis blikt met zwangere Celena terug op haar tijd bij Dream School Bekijk deze video »

In de laatste aflevering van Denkend aan Holland gaan André van Duin en Janny van der Heijden naar Overijssel, naar de IJsseldelta. Janny duikt in de geschiedenis van de Hanzesteden, die in de dertiende en veertiende eeuw door slimme afspraken en onderlinge handel uitgroeiden tot de welvarendste steden van Nederland. De tocht begint in het eeuwenoude en prachtige Zwolle, waar de Pollux in de Thorbeckegracht op hen ligt te wachten.

Denkend aan Holland: mast André en Janny knalt eraf door brug Bekijk deze video » Zien; André van Duin vindt koffie van Janny niet te zuipen (Denkend aan Holland) Bekijk deze video »

In deze aflevering van Het Roer Om verruilen Jeroen en Sterre Rotterdam voor het Franse platteland. Dat doen ze met hun drie jonge kinderen. In de Auvergne willen ze geheel zelfvoorzienend gaan leven, ver weg van de drukke samenleving, maar in een huis vol mankementen. Om inkomsten te vergaren gaan ze een mini-camping beginnen, maar hoe dit uitgevoerd moet worden weten ze niet. Hoe gaan zij deze uitdaging aan?

Het Roer Om: Gaby geïrriteerd als startmotor het begeeft Bekijk deze video » Het Roer Om gemist? Kinderen gaan naar Spaanse school Bekijk deze video »

Download on the App Store

Get it on Google Play