KARCHER & BOSCH, niet te missen demo’s bij Elektro Van Asbroeck op 24 & 25 juni 2016 | Persinfo

2022-03-18 03:02:21 By : Ms. May Wu

STRIJTEM – ‘Als verkoop- en servicepunt van verschillende topmerken als Bosch & Kärcher organiseert Electro Van Asbroek, in de Ramerstraat in Strijtem deze exclusieve demo- en actiedagen. Een evenement dat U absoluut niet mag missen.’

Kärcher biedt een programma aan met de meest uiteenlopende reinigingsapparatuur voor zowel binnen als buiten en zelfs de zwaarste verontreinigingen zullen als sneeuw voor de zon verdwijnen. Als meest gekende producten zijn er de hogedrukreinigers, de stofzuigers, de schrobmachines en dan mogen we ook de stoomreinigers , de veegmachines, de tapijt- en bekledingsreinigers en zo veel meer nog niet vergeten. En dit alles van zeer compacte tot heel grote machines.

Bosch is dan één van de grote spelers als er grote klussen als verbouwingen moeten gebeuren, en dit zowel voor de doe-het-zelver als voor de professional. Wat je dan ook nodig hebt, een schroef-boormachine, een zaagmachine, een boor- of breekhamer, een haakse slijper, een polijstmachine, Bosch heeft het voor U.

Tijdens deze eventdagen is uw oude of defecte snoerloze machine bovendien geld waard als u een nieuwe blauwe Bosch aankoopt. Breng dus uw oude accu machine van gelijk welk merk mee en geniet van 20 % korting op de aankoop van een nieuwe accu machine. (niet cumuleerbaar met andere acties of kortingen) Ook op de andere machines uit het professionele gamma van Bosch zal U kunnen genieten van extra’s en kortingen.

Dus heb je binnenkort een hogedrukreiniger, een boormachine, een stofzuiger, een slijpmachine, een veegmachine, een zaagmachine of wat dan ook nodig om de klus te klaren kom dan zeker langs op 24 of 25 juni.

Onze website maakt gebruikt van cookie om uw surfervaring op onze website te verbeteren. Lees ons cookiebeleid voor meer informatie.

Wilt u ook steeds op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Persinfo bvba is een onafhankelijk persbureau dat nieuws brengt uit Halle-Vilvoorde en Brussel en heeft een eigen nieuwssite.

www.persinfo.org info@persinfo.org

Onze klanten bevestigen het. Adverteren via Persinfo is heel doeltreffend en geeft bovendien de beste prijs-kwaliteitverhouding. Je bereikt er langdurig zeer veel klanten mee.

Handelaars en zelfstandige ondernemers maar ook verenigingen kunnen tegen betaling in onze beroepengids getoond worden.