Maandag 13 september in Chateau Meiland: Klussen in nieuwe huis Noordwijk

2022-03-18 03:04:32 By : Ms. Chris Zhang

Download de app nu gratis in:

Download on the App Store

Get it on Google Play

Maandag (12 september) zien we in Chateau Meiland dat de hele familie inmiddels in Noordwijk woont. Martien en Erica zitten nog wel tussen de verhuisdozen in hun moderne villa.

Chateau Meiland gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Slijper Gelukkig hoeft er nauwelijks verbouwd te worden en de kleine klusjes doen ze wel zelf. Dus gaat Erica met de haakse slijper de klassieke tuinornamenten te lijf: de trap naar de voordeur wordt chateauwaardig.

De tekst gaat verder onder deze video's Zien: Zo ziet het nieuwe huis van de Meilandjes eruit Bekijk deze video » Chateau Meiland: Martien in de stress tijdens verhuizing Bekijk deze video »

Trendy Martien gaat met de boormachine in de weer. Het statige familieportret krijgt een prachtige plek in de keuken, boven Martiens trendy bistro-tafeltjes. De loodzware spiegel moet ook op een haakje. Als dat niet lukt, kan Martien zichzelf niet meer de in ogen kijken.

Chateau Meiland is elke maandag en donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Bekijk ook Chateau Meiland vanuit Noordwijk: bekijk de nieuwe leader Bekijk deze video » Dilemma voor Martien Meiland: "Het lijkt wel alsof hier een dwerg woont" (video) Bekijk deze video »

Download on the App Store

Get it on Google Play