Opknappertje: elektrische slijpmachine - KIJK Magazine

2022-05-14 03:37:33 By : Mr. Pope Dong

Voor de klusfanaten: elke zaterdag een filmpje waarin een oud stuk gereedschap of ander voorwerp nieuw leven wordt ingeblazen. Deze keer: een elektrische slijpmachine.

Fervente klussers moeten na verloop van tijd hun bot geworden gereedschappen slijpen. Dat wordt gedaan met een (elektrische) slijpmachine, maar dan moet het ding zelf het natuurlijk wel doen. TysyTube – een 28-jarige Fransman die graag het een en ander opknapt en dat proces filmt – vond een oud exemplaar van het Duitse merk Hanning. De ironie? Hij knapte hem op door onder andere gebruik te maken van een slijpmachine.

Uw cookieinstellingen laten het tonen van deze content niet toe. De volgende cookies zijn nodig: Marketing. Wijzig uw instellingen om deze content te zien.

Heb jij de KIJK Hoogvliegers al? Deze special staat boordevol spannende verhalen uit de luchtvaart. Bestel hem hier.

Laurien Onderwater heeft biomedische wetenschappen gestudeerd aan de Vrije Universiteit Amsterdam en werkt sinds 2017 bij KIJK. Lees alle artikelen van deze auteur.

Vroeger was je al geboeid door wetenschap en technologie. Maar toen wist je nog niet dat het zo heette. Ben je nog steeds iemand die graag wil weten hoe het écht zit? Die doorvraagt, zoekt naar diepgang en de wereld graag beter begrijpt? Dan is KIJK jouw blad. En wil je niks meer missen? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Haal nu de nieuwste KIJK in huis