sprite-logomark

2022-05-28 05:09:39 By : Ms. Carrie Ouman

Gadgets hoeven niet altijd duur te zijn, dat bewijzen de wekelijkse deals van supermarktketen Lidl. Elke week komt de supermarkt namelijk met nieuwe tech-deals, elk week is een ander thema aan bod. Het thema van deze week is in overeenstemming met de tijd van het jaar: speelgoed.

De eerste Lidl-deal is dit LCD-schrijfbord van 6,99. Hierop kan je kind noteren, tekenen en schrijven zonder dat je daar talloze A4'tjes voor kwijt bent. Er zit schermvergrendeling op en hij is ideaal om ergens mee naartoe te namen. Bijvoorbeeld in de auto naar de vakantiebestemming (voor zover dat ten tijde van corona nog gaat).

De volgende gadget is voor de muzikaal ingestelde kids, een kinderkeyboard voor 19,99. Het is licht, compact en draadloos. Dus geen gekloot met kabels en standaarden of dergelijken, maar gewoon aanzetten en spelen. Bovendien zit er een LED-display op waarop je kan kiezen uit meer dan 30 verschillende klankenladders.

Zo ontwerp je je eigen widgets voor op je iPhone

We blijven nog even in de muzikale hoek met deze kinderpiano met touchfunctie. In tegenstelling tot het keyboard is deze gadget veel kleiner en simpeler (en dus voor jongere kids). Al vanaf 1 jaar kan je kind leren van deze piano, volgens Lidl bevordert het de oog-handcoördinatie en verhoogt het de creativiteit. Waar natuurlijk een kern van waarheid in zit; muziek is bewezen goed voor het brein. Voor 16,99 euro heb je hem in huis.

Het volgende item dat deze week in de aanbieding is bij Lidl is kindergereedschap. Daarbij heb je de keuze uit drie soorten: de haakse slijper, een accuboormachine en de klopboor. Het is niet zomaar een stuk plastic, er zit geluid op, een lichtfunctie bij en er draaien roterende onderdelen op rond. Per stuk betaal je 9,99.

Als laatste: deze 3D-penset. Alleen deze week kost deze gadget 24,99 euro bij Lidl. Er zit een leeftijdsrestrictie op van vanaf 14 jaar en daar is een goede reden voor. Met deze penset teken je binnen enkele minuten 3D-figuren en illustraties in verschillende kleuren. Erg leuk en creatief, maar ook een gadget waar je zorgvuldig mee moet omgaan.

Dit zijn de 11 beste apps voor op je Apple Watch: van rekenen tot mediteren